Workshop basis vachtverzorging

krijgt u binnenkort een pup of staat u op de wachtlijst bij een fokker voor een (Australian) Labradoodle en wilt u graag leren hoe u het beste uw hond kan gaan verzorgen? Dan kunt u bij mij een leerzame en vooral een gezellige  workshop volgen.

Omdat ik het zo ontzettend belangrijk vind dat mensen zich er van bewust zijn dat een Labradoodle echt veel en goede vachtverzorging nodig heeft, leer ik u graag hoe u dit kunt doen. Hoe wast u goed de hond en vooral hoe blaast u de hond op de juiste manier droog. De droogblazer wordt vaak niet op de goede manier gebruikt waardoor u de klitten er juist in blaast in plaats van eruit. Daarna laat ik u zien hoe u moet gaan kammen en gaan we oefenen om de borstel op de juiste manier te gebruiken. Ik laat zien hoe u een evt klit verwijderd, de oogjes en voetzooltjes vrij van haar te knippen en de sanitaire delen te knippen.  De basis vachtverzorging is in mijn ogen het allerbelangrijkste om uw hond zijn klitvrije vacht te laten behouden.

Wat heeft u nodig om de workshop te volgen:
*activet borstel groen en of paars
*grove kam 
*Kam met roterende pennen
*Rechte schaar (tussen de 6 en 7 inch)
*Enkele effileerschaar (lengte tussen de 6 en 7,5 inch)

Tijdens de workshop kunt u gebruik maken van mijn waterblazer, Hoodi (ter bescherming van de oortjes) en shampoo.

De workshop basis vachtverzorging kunt u afspreken op maandag-dinsdag en woensdag. In overleg zijn er evt nog andere mogelijkheden. 
De kosten hiervoor zijn: 
85,- euro voor een mini
100,- euro voor een medium
125,- euro voor een standaard

Voor meer info mailt u naar: monique@doodlefriends.nl