The Australian Labradoodle

Inschrijven en Informatie

Wij werken met een wachtlijst, we nemen niet teveel reserveringen aan om teleurstellingen te voorkomen  Als u graag op de wachtlijst geplaatst wilt worden dan kunt u dit kenbaar maken via het contactformulier. U krijgt dan van ons een inschrijfformulier gemaild. Deze kunt u invullen en aan ons terug sturen. Als wij het ingvulde formulier van u retour hebben nemen wij contact op voor een afsrpaak.  Voordat u op onze wachtlijst geplaatst zult worden, vinden het belangrijk om eerst kennis te maken, dat is niet alleen fijn voor u, maar ook voor ons. 

Wat krijgt u van ons mee.

Als de pups 8 weken oud zijn mogen zij naar hun nieuwe huis en worden zij verkocht met een contract. Meer informatie kunt u hierover vinden in het menu pups onder algemene informatie. Ze zijn dan in het bezit van een Europees paspoort,de nodige inentingen en ontworming. Ook worden zij gechipt en uitgebreid onderzocht door onze dierenarts en geregistreerd bij de databank voor gezelschapsdieren. U krijgt van ons een uitgebreid puppypakket mee en de nodige informatie.

Heeft u na het lezen besloten dat u graag in aanmerking wilt komen voor een Doodle Friends pup, of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Dan kunt u dit kenbaar maken via het contactformulier op de site. Wij zullen uw vragen zsm beantwoorden.