Algemene Informatie

Onze honden leven bij ons in huis en niet in kennels. Ook de pups worden in huis geboren. Zo krijgen zij een optimale socialisatie en alle liefde en aandacht die ze nodig hebben om straks op te groeien tot  fijne en lieve Labradoodles. Ze maken kennis met kinderen, onze andere doodles, visite etc. Vanaf het moment dat ze uitgebreid onderzocht zijn door onze dierenarts gaan wij verder met socialiseren. Het eerste uitstapje van de pups is onze DA. We gaan hier naar toe met de auto. Ook zullen we een bezoek brengen aan het verpleeghuis bij ons in de buurt en gaan we oefenen met  de bench en lopen aan de lijn. Ook beginnen we met zinderlijkheidstraining vanaf het moment dat ze zelfstandig hun behoefte doen, dit begint al in de werpkist!

Als de pupjes geboren zijn dan weten we hoeveel gezinnen er in aanmerking komen voor een pup uit het geboren nestje. Omdat wij informatie over vachtverzorging, voeding en socialisatie heel belangrijk vinden, geven wij een informatieavond voor alle nieuwe pup eigenaren. Deze avond wordt in de eerste twee weken gepland.


Wat krijgt u van ons mee.

Onze pups worden onder contract verkocht. Wij hebben er voor gekozen om de pups niet op zeer jonge leeftijd al te laten steriliseren/castreren, maar u kunt de pup rustig laten uitgroeien en zich laten ontwikkelen, dat vinden wij namelijk erg belangrijk. De hond dient voordat hij of zij de leeftijd van 18 maanden heeft bereikt gecastreerd of gesteriliseerd te zijn. Mocht het zijn dat het om mentale of fysieke redenen het beter is om nog even te wachten  of uit te stellen met castratie/sterilisatie, dan kunt u dit uiteraard bij ons kenbaar maken.  Als u bij ons kennis komt maken zullen wij de overeenkomst en onze werkwijze met u uitgebreid bespreken.

Als de pups 8 weken oud zijn mogen zij naar hun nieuwe huis. Ze zijn dan in het bezit van een Europees paspoort, de nodige inentingen en ontworming. Ook worden zij gechipt en uitgebreid onderzocht door onze dierenarts en geregistreerd bij de databank voor gezelschapsdieren. U krijgt van ons een uitgebreid puppypakket mee en de nodige informatie. 

Heeft u nog vragen en wilt u meer informatie? Dan kunt u dit kenbaar maken via het  Contactformulier op de site. Wij zullen uw vragen z.s.m. beantwoorden.