3 meter hondenlijnen

Waarom een 3 meter lijn voor uw pup/hond? 

Een lange lijn is prettig in gebruik, bv voor een jonge pup. Zo heeft hij wat meer bewegingsruimte en dat is heel prettig op plekken waar uw pup of hond niet los kan.

Maar waarom dan een lange lijn en geen 'flexlijn"? (rollijn)
Een flexlijn zorgt ervoor dat er altijd druk op een lijn staat, de lijn doet het werk voor u, hij schuift namelijk zelf in en uit als de hond aan het lopen is. Door de constante druk zorgt dit er voor dat een pup leert trekken aan de lijn en dat is niet wat u wil als hij groter is. Een 3 meter lijn zorgt ervoor dat u altijd bezig bent met uw hond door de lijn zelf met twee handen te gebruiken, door hem in te halen indien nodig en te laten vieren als het weer kan. Omdat de pup zo het gevoel heeft zich vrij te kunnen bewegen tijdens het wandelen, zal hij niet leren trekken, maar ontspannen met u wandelen.

De lijnen worden gemaakt van glanzend en soepelvallend koord. Het is licht in gewicht, neemt weinig vocht op waardoor hij snel droogt. 

De lijnen zijn 15,- euro per stuk excl verzenden. Voor meer informatie of kleuren mailt u mij gerust: monique@doodlefriends.nl