Doodle Friends
/

The Australian Labradoodle

 

Algemene Informatie

 

Onze honden leven bij ons in huis en niet in kennels. Ook de pups worden in huis geboren. Zo krijgen zij een optimale socialisatie en alle liefde en aandacht die ze nodig hebben om straks op te groeien tot  fijne en lieve Labradoodles. Ze maken kennis met kinderen, onze andere doodles, visite etc. Als de puppies 6 weken zijn en door de dierenarts onderzocht en gezond verklaart, dan kunt u uw voorkeur (1e en 2e keus en evt 3e bij een groot nest) aan ons kenbaar maken. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden en geven en helpen u uiteraard bij het maken van de keus voor een pup. Dit zal op volgorde van de wachtlijst zijn.


Als de pups 8 weken oud zijn mogen zij naar hun nieuwe huis. Ze zijn dan in het bezit van een Europees paspoort, de nodige inentingen en ontworming. Ook worden zij gechipt en geregistreerd bij de databank voor gezelschapsdieren. Daarbij krijgen zij voer voor de eerste dagen, een dekentje met nestgeur en een uitgebreid puppiepakket mee naar huis.
Wij hebben er voor gekozen om onze pups niet met 7 weken te laten steriliseren/castreren, u krijgt uw pup dus mee met een contract. Als u bij ons komt kennis maken zullen we dit contract met u bespreken.

 

Wachtlijst informatieWij werken met een wachtlijst, we nemen niet teveel reserveringen aan om teleurstellingen te voorkomen  Als u graag op de wachtlijst geplaatst wilt worden, maken wij eerst graag een afspraak met u. Wij vinden het belangrijk om eerst kennis te maken, dat is niet alleen fijn voor u, maar ook voor ons. Als de wachtlijst vol is kunt u op een reservelijst komen. Mocht het zijn dat er meer pups geboren worden of dat er annuleringen zijn, dan nemen wij uiteraard contact met u op.

Heeft u na het lezen besloten dat u graag in aanmerking wilt komen voor een Doodle Friends pup, of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Dan kunt u dit kenbaar maken via het contactformulier op de site. Wij zullen uw vragen zsm beantwoorden. Tot 2020 is de wachtlijst gesloten.